dijous, 1 de desembre del 2011

Nyenyo is Back!!!

El 18 de juny de l’any 2004, en Nyenyo va publicar el seu últim post, 7 anys, 6 mesos i 13 dies després, Nyenyo is Back!

Moltes coses han passat en aquest set anys i mig, coses bones i coses dolentes, canvis importants en la meva vida i en la dels qui m’envolten, però no per això vaig deixar de postejar. La mandra i la falta de coses que explicar van fer que el bloc anés morint...poc a poc...com qui sap que ha de marxar però no vol dir adéu...


Feia molt de temps que pensava en tornar  al món blocaire, però hi havia dos coses que em tiraven enrere, la primera és el concepte mateix d’un bloc. Si no tinc res a escriure, a dir, a penjar, a opinar... per que tinc un bloc. I segon, i no menys important, quan tens amics amb les capacitats retòriques, artístiques, fotogràfiques, crítiques, mediàtiques, creatives, etc. que tenen, que pots aportar de nou, de fresc, a aquest món 2.0 massificat...i al final la resposta va ser clara, que puc aportar? Res. I la segon pregunta seria, i llavors per que crees un bloc? Perquè em dona la gana. No aportaré res que no hagi dit un altre, però i què! ara ho vull fer..



Així que, com si d’una Au Fènix es tractés, ressorgin de les seves cendres, 





Nyenyo is Back!!!





5 comentaris:

  1. Confessa: ho fas per poder venir als Sopars Mall!

    ResponElimina
  2. No has de donar explicacions a ningú! Benvingut de nou!

    ResponElimina
  3. Jajajaja... boníssim!!! Gràcies pels piropos!!

    I crec que t'equivoques amb el què dius... si que diràs algo nou,... el teu punt de vista sobre coses! Sempre interessant! I DIVERTIT!!

    Una abraçada i ben tornat!!!

    Com va dir en Jack:
    "WE'VE GOT TO GO BAAAAAAACK!!!!!!!"





    (Per cert...seria bo que deixéssis que la gent comentés sense haver-se de loginar amb un compte Google)

    ResponElimina